Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Aktuell styrelse
 
Ordförande - Dominique Björn
Dominique började träna Ki-Aikido 1992. Under åren har hon också hunnit med att prova på Ju-Jutsu och Kenjutsu ca 1 år. Innan dess var hastighetsskridskor och shorttrack hennes största idrottsintresse, vilket hon började utöva redan som barn under 70-talet. 1996 startade hon tillsammans med Eva Mari Halén Kõjõ Ki-Aikido Stockholm. 1998 graderade hon upp sig till 1dan, 2003 till 2 dan och 2011 till Joden.

Dominique är utbild till Hjärt-Lungräddningsinstruktör.
Kassör - Patrik Ljungqvist
Patrik började sin budo karriär tidigt. Redan som 8 åring började han med Judo och körde i ett år innan fotbollen och ishockeyn tog över.
Efter högstadiet var det dags för Tae Kwon-Do. Under 4 år graderade han upp sig till 1 Gup (motsvarar graden innan 1 Dan) och praktiserade höga sparkar med flera vinster i klubbmästerskapen och en 3:e plats i Nordiska mästerskapet 86 som meriter.  

Efter lumpen och fast anställning i det militära skötte han idrottsutbildningen för de inryckta sjömännen, där det ofta blev innebandy. Under den tiden följde han under en tvåårs period med en kollega och utövade Karate, där Tae Kwon-Do kunskaperna bidrog till att han som vitbälte ändå vara en önskad sparringpartner till klubbens "svartbälten".

Efter byte av jobb prioriterades träningen ned under en tioårsperiod, men när hans son började med Aikido vaknade intresset till liv igen. Patrik har nu tränat Aikido och deltagit på olika läger sedan 2010. 

År 2012 blev Patrik barninstruktör i klubben och 2014 blev han invald på årsmöte som klubbens kassör och web-ansvarig. Han har deltagit i Svenska Budoförbundets instruktörs- och klubbinstruktörs- samt Barn- och ungdomsutbildningar, även i kommunens satsning på "Friskvård på recept" (FaR).

Utöver Aikido följer han under sommarhalvåret med sonen på bågskytte, är även intresserad av styrketräning, löpning, Yoga, matlagning och massage.

Sekreterare - Anna Johansson
Hösten 2005 började Anna träna Ki-Aikido hos oss.

Anna är född i Luleå men flyttade till Stockholm i mitten av nittiotalet. Hon började träna Ki-Aikido för att hon ville utmana sin kropp och sin hjärna att lära sig något nytt och efter att ha läst om olika budogrenar var det enkelt att välja just Ki-Aikido eftersom det utmanar och utvecklar både kropp och sinne. Hon har inte tidigare tränat någon kampsport/konst utan har sportmässigt trivts bäst bland hästar, men trots över 25 år i sadeln så kan hon konstatera att hon blivit en bättre ryttare sedan hon började träna Ki-Aikido.
Ledamot - Marcus Kronlid
Marcus har tränat KI-Aikido i ett antal år. Marcus är ass. tränare för ekorrarna och pandan.
Ledamot (Vise Ordförande) - Fredrik Andersson
Hösten 1996 började Fredrik att träna Ki-Aikido hos oss.

Fredrik har varit Sollentuna bo från sent 80-tal. Fredriks kampsportsintresse började på mitten av 1990 talet då han fick chansen att träna Ju -Jutsu och han tog sin första grad 1995.  Ett år senare fick han möjligheten att prova på Ki-Aikido. År 2006 blev Fredrik tränare i klubben och 2013 graderade han till 1 dan.

Utanför Kampsporten så har Fredrik ett stort naturintresse, idrottsintresse samt intresse för hållbar utveckling.
  Ledamot - Ivan Molero